Events Socials i Casaments

EVENTS SOCIALS I CASAMENTS

La Mola Hotel és el marc ideal per a qualsevol tipus de celebració familiar o entre amics. T’oferim la possibilitat de realitzar un esdeveniment més informal i fresc a la nostra Terrassa del Sòfora o el nostre Restaurant L’Obac, o un esdeveniment totalment privat en una de les nostres magnífiques sales amb llum natural i grans finestrals per a gaudir de les vistes de l’entorn.

Disposem d’una oferta gastronòmica exclusiva per les teves festes més especials, qualsevol tipus d’esdeveniment social o per la celebració del vostre casament. Complementant la nostra oferta gastronòmica, podem fer un paquet a la vostra mida amb accés al Spa, piscina exterior, tractaments Wellness i allotjament.

A La Mola Hotel t’oferim una infinitat d’espais verds i exteriors on donar un toc personal i diferent als teus esdeveniments. Des dels nostres amplis jardins, passant per la Terrassa del Sòfora i el seu ambient chill out fins a la nostra espectacular piscina on trobareu el Pool bar per gaudir de l’ambient més divertit i estiuenc, ideal per escapar de la rutina.

Per casaments més exclusius, disposem també de Mas Bonvilar, una tradicional masia del segle XVII rodejada de magnífics jardins, amb un saló principal per a 320 persones en banquet. A més, compta amb un preciós pati exterior i unes cuidades zones enjardinades amb capacitat fins a 500 persones.

Rodejada de boscos i jardins, discreta, i sòbriament construïda, l’antiga masia de Mas Bonvilar li obre les seves portes. De l’arquitectura inicial, que es remunta al segle XVII, destaca la seva façana i la seva torre, una benvinguda solemne i senyorial. Al 1997, Mas Bonvilar fou restaurada, mantenint la seva peculiar personalitat i condicionada amb noves estàncies interiors i exteriors, espais únics perfectes per donar un toc especial als teus esdeveniments.

Descobreix el nostre màgic espai a: www.masbonvilar.com